شرکت تولیدی محصولات غذایی شهدین با ظرفیتی بیش از بیست هزار تن جهت تولید انواع رب، کمپوت، کنسرو غیر گوشتی، مربا و ترشی در حرکتی هدفمند و مشتری مدار با پشتوانه بیش از نیم قرن تجربه با متخصصین امر و استفاده از جدیدترین دستگاه ها و تکنولوژی روز، به کیفیتی مطلوب در تولید محصولات خود دست یافته است. این شرکت ضمن احترام به (حق) مصرف کنندگان و با بهره گیری از آزمایشگاه های مجهز به منظور انجام تست های کیفیتی مربوطه موفق به دریافت استانداردهای ملی ایران و گواهینامه های معتبر دنیا درامر مدیریت کیفیت گردیده است.
برای اطلاع بیشتر راجع به این شرکت می توانید به وبسایت این شرکت در این لینک مراجعه کنید.
برای ورود به وبسایت شرکت کلیک کنید.
برای ورود وبسایت شرکت کلیک کنید.
برای ورود وبسایت شرکت کلیک کنید.
برای ورود وبسایت مرکز تجاری و اقامتی کلیک کنید.
برای ورود به وبسایت شرکت کلیک کنید.
برای ورود به وبسایت شرکت کلیک کنید.
برای ورود وبسایت شرکت کلیک کنید.
برای ورود وبسایت شرکت کلیک کنید.
برای ورود وبسایت شرکت کلیک کنید.
برای ورود به وبسایت شرکت کلیک کنید.
مهلت ارسال مقالات
1402/07/20تمدید مهلت ارسال مقالات
1402/08/14تاریخ برگزاری کنفرانس
1402/08/24راهنمای کاربردی نرمافزار Vensim" بر اساس نسخههای PLE، DSS و Proffesional
ترجمه: دکتر علیرضا پویا و سحر اخگر
انتشارات دانشگاه امام رضا(ع)
علاقهمندان میتوانند از طریق لینک زیر نسبت به تهیه این کتاب اقدام نمایند:
آدرس: مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد- دانشکده علوم اداری و اقتصادی، دبیرخانه کنفرانس تفکر سیستمی در عمل. کدپستی: ۹۱۷۷۹۴۸۹۵۱
تلفن: ۰۵۱۳۸۸۰۶۳۵۶ تلفن همراه: ۰۹۲۰۵۱۹۳۸۸۲
ایمیل کنفرانس: Stinpconf@um.ac.ir کانال تلگرام: STinP@